Одржана јавна дебата у Партешу

  2016-04-20 15:55:57
  Дана, 18.04.2016.године, са почетком у 19,00 часова, у селу Партешу, одржан је Јавни Састанак са грађанима општине Партеш/Пасјане у организацији УСАИД-а, руководства извршне власти општине Партеш/Пасјане, РТЦ Consulting Quality Control и општинске Заједничке Радне Групе.

  Према унапред утврђеном дневном реду, теме о којима се са грађанима расправљало, биле су следеће:
  • Токови локалне управе, достигнућа и изазови из текуће године, као и планови за 2017 годину;
  • Информације представника извршне власти, о значају учешћа грађана у процесу планирања општинског буџета, и
  • Представљане и дискусија о захтевима, потребама и предлозима грађана.

  Јавном састанку су присуствовали:

  Градоначелник општине Партеш/Пасјане, г.Драган Николић, заменик градоначелника, г. Станко Трајковић, директор Управе за буџет и финансије, г. Драган Станковић, директорица Управе за образовање, г-ђица Весна Јовановић, директор Управе јавних услуга, г. Живојин Цветковић, директор Управе администрације, г. Жарко Бујић, директор Управе за пољопривреду, г. Звонко Бујић, - представник РТЦ Consulting Quality Control), г. Хаљит Кадриу, координатор ЗРГ-е, гђица Драгана Петровић, записничар ЗРГ-е, г. Ивица Јанцић.

  На састанку је присуствовало 72 грађана.

  Присутним грађанима добродошлицу и захвалност за интересовање и одвојено време, пожелео је Директор општинске Управе за буџет и финансије, г. Драган Станковић, речима да је веома важно учешће грађана у процесу планирања општинског буџета за 2017.годину, као И да ће активније учешће грађана наше општине у политичком и друштвеном животу допринети квалитетнијем И бржем развоју наше општине.

  Директор је након поздравних речи. Позвао представника РТЦ-е, г. Хаљита Кадриуа, да се у кратким речима обрати присутним грађанима.

  Све детаље јавне дебате можете погледати на доле приказаном видео запису: