Обаваштење о Јавној расправи у Доњој Будризи

  2016-02-18 09:20:19
  Унапредимо Косово заједно је трогодишњи програм који финансира Америчка агенција за међународни развој (УСАИД). Програм је осмишљен са циљем да се побољша конструктивна међуетничка сарадња и интеракција пре свега између косовских Срба и косовских Албанаца. Кроз овај програм радиће се на побољшању услова који ће косовским Србима и осталим етничким мањинама омогућити да се активно укључе у рад косовских институција уз очување и заштиту њиховог јединственог културног наслеђа.

  У организацији УСАИД-овог програма АКТ организује се:

  Јавна расправа 

  У уторак, 23.02.2016 од :13:30 сати у Дому Културе у Доњој Будризи биће организована јавна расправа са следећим дневним редом;

  • Извештај о раду општине и реализованим пројектима у предходној години (2015) укључујући и пројекте реализоване у сарадњи са АКТ, 
  • Побољшању комуникације између грађана и локалне управе и информисање грађана о развојним плановима општине у овој години. 

  У овој расправи, ће учествовати представници локалне управе и УСАИД-овог програма, Унапредимо Косово заједно, као и грађани општине Партеш/Пасјане које овом приликом позивамо да се одазову у што већем броју. 

  Са поштовањем, 

  Особље програма Унапредимо Косово заједно(АКТ)

  Обавештење.pdf