YCS X RUNDA: Финални позив за достављање апликација

  2016-02-02 13:16:08
  Канцеларија Европске Уније на Косову и Министарство за европске интеграције објављују позив за достављање апликација за 10. рунду пројекта “Young Cell Scheme”, у оквиру пограма Европске Уније за стипендирање постдипломских студија за Косово, а који се спроводи од стране British Council-а. Позив за достављање апликација отворен је од понедељка 25. јануара 2016 до петка 04. марта 2016. Успешни кандидати ће имати прилику да похађају Мастер програме на Универзитетима у земљама чланицама Европске Уније.
   
  Програм стипендирања, чији је радни језик искључиво енглески, понудиће највише 32 пуне стипендије (број додељењих стипендија може бити и нижи, у зависности од броја успешних кандидата и доступности фондова). Овај позив је отворен за општинске службенике (10% од укупног броја додељених стипендија) и за дипломиране студенте права, политичких наука, економије, пословног менаџмента, друштвених наука, историје, међународних односа, дипломатије, криминологије и других наука а које су повезане са следећим секторима:  

  • Право - највише 16 школарина
  • Јавна администрација – највише 8 школарина 
  • Економија – највише 8 школарина 
  Додатне информације о овом Позиву за достављање апликација можете наћи на сајту Young Cell Scheme пројекта http://ycskosovo.eu

  позив.pdf