EU CSP III poziv za poslovne predloge budućih i postojećih privrednika

  2016-02-01 14:22:39
  Међународна Организација за Миграцију (IOM) наставља имплементацију Пројекта за Стабилизацију Заједница III који се финансира од стране Европске Уније и који је вођен од стране Концеларије ЕУ на Косову. EU-CSP III ће пружити финансијску и техничку помоћ за започињање нових или проширење постојећих малих и средњих предузећа, посебно предузећа која промовишу и јачају одрживу реинтеграцију мањинских повратника. EU-CSP III пројекат ће подржати и локалне инициајтиве од које ће корист имати шира заједница кроз рад са члановима заједница и индивидуалним пољопривредницима и произвођачима истражавајући могућности за заједничко деловање кроз стварање и подршку невећинских и међуетничких пословних удружења. 

  Пројекат Европске Уније за Стабилизацију Заједница III (EU-CSP III), ОБЈАВЉУЈЕ ПОЗИВ ЗА ПОСЛОВНЕ ПРЕДЛОГЕ будућих и постојећих привредника, група и асоцијација ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ И ГРУПНЕ ПРЕДУЗЕТНИЧКЕ ПРОЈЕКТЕ. EU-CSP III ће финансирати пројекте који јасно подржавају дугорочну економску одрживост, стварање радних места и могућност остваривања прихода. 

  За упутства и образце за пријављивање посетите IOM веб-страницу (www.косово.иом.инт) и у локалним канцеларијама EU-CSP III у:
  • Pristini, ul. Ðerđ Baljša E-6/B-7, Dragodan III, tel: 038 249 040 
  • Prizren, Regionalni Centar za Zaposlavanje, tel: 045 322 895 
  • Peci, Regionalni Centar za Zaposlavanje, tel: 039 434-380, 045-322-891 
  • Mitrovici, ul. Shemsi Ahmeti, tel: 045 322 901 
  • Gnjilane, ul. Medlin Albright 32, tel: 045 322 894

  где можете добити детаљније информације за: процес пријављивања и начин писања ваших пословних предлога, формуларе за аплицирање и савете за попуњавање формулара као и додатне информације и упутства везане за процес аплицирања. 

  Крајни рок за предају захтева је 19 Фебруар 2016 али се подносиоцима препоручује да предају апликације што је раније могуће.

  ЕU CSP III.pdf
  Raspored.pdf