Завршено реновирање Основне школе

    2015-10-15 13:52:01
    Дана 14.10.2015 године, свечано је обележена инаогурација EU-BK II пројекта "Реновирање фасаде на школи Доситеј Обрадовић у општини Партеш", односно комплетно реновирање школе. Пројекат је извела Међународна организација за миграцију у сарадњи са Министарством рада и социјалне заштите, у оквиру програма EU-Лепо Косово II (EU-BK II) у општини Партеш. 

    На самој инаогурацији пројекта присуствовали су г-дин Christof Stock – шеф за Сарадњу, Канцеларија Европске заједнице на Косову, г-дин Arban Abrashi – Министар за рад и социјалну заштиту, г-дин Љубомир Марић – Министар МАЛС-а. Такође, инаогурацији су присуствовали и представници OSCA-a, Туркосг кфора и многи други. 

    Током, инаогураицје, мештанима општине Партеш/Пасјане су се обратили г-дин Christof Stock, Arban Abrashi, као и градоначелник општине Партеш/Пасјане, г-дина Драган Николић. 

    Ово је још један у низу успешно реализованих пројеката и врло значајних за мештане наше општине, који без професионалног ангажовања Извршне власти не би био могућ.