Смењен председавајући Скупштине општине Партеш/Пасјане Драган Петковић

    2015-08-04 15:43:42

    Дана 31.07.2015. одржана је шеста редовна седница СО Партеш /Пасјане, на којој је једна од тачки била изгласавању неповерења председавајућег СО Партеш/Пасјане Драгана Петковића . На предлог одборника Звонка Васића, уврштен је предлог допуне дневног реда о изгласавању неповерења председавајућег Драгана Петковића као и избор новог председавајућег. 

    На питање, ко је за исгласавање неповерења предеседавајућег, десет одборника је гласало за, четири против и један одборник је био уздржан. Након тога су дати предлози за новог председавајућег скупштине општине Партеш/Пасјане. Драган Петковић, доскорашњи председавајући СО Партеш/Пасјанеје предложио Марију Марковић а одборник Дејан Јоцић је предложио Срђана Столића за новог председавајућег СО Партеш/Пасјане. После давања предлога за новог председавајућег, одређена је трочлана комисија за пребројавање гласова у саставу Весна Димић, Дејан Јоцић и Јовица Петровић. 

    Тајним гласањем је од укупно 15 одборника њих 11 гласало за Срђана Столића односно њих 4 за Марију Марковић. Овим резултатом, Срђан Столић је изгласан за новог председавајућег скупштине општине Партеш/Пасјане. 

    Детаље смене Драгана Петковића можете погледати на снимку.